Az Őrzők a Budapesti Diplomata Házastársak karácsonyi vásárán

A Budapesti Diplomata Házastársak (DSB) Egyesületének elnöke, Bridget Lindsay, a brit nagykövet felesége és az Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy az idei Diplomata Vásárt december 2-án rendezik meg az InterContinental Budapest szállóban. A nyolcadik alkalommal megszervezett vásáron több mint 40 ország budapesti nagykövetsége képviseltette magát.

A vásárra idén Alapítványunkat is meghívták, így már reggeltől állt az Őrzők stand a bejárattól mindössze néhány méterre. Az érdeklődőknek beszéltünk az Alapítványról, a munkánkról, a céljainkról – így nem csak az adománygyűjtésen volt a hangsúly, hanem az ismertségünk növelésén és az Alapítvány népszerűsítésén is. Hosszú volt a nap, de nagyon hasznos is.

A vendégek megkóstolhatták számos ország ételeit és italait, kulturális programok sora várta őket a zenétől a táncon át könyvbemutatókig, valamint a világ számos pontjáról érkező ajándéktárgyakat, érdekességeket is vásárolhattak. A vonzó program a mi látogatóink számát is megnövelte. Az adományokért cserébe gyermekrajzos pólókat, gyertyatartókat, kulcstartókat, horgolt angyalfigurákat, és szalma karácsonyfa díszeket adtunk hálánk jeléül.

A 2000-ben alapított DSB a Budapesten szolgáló nagykövetek, nagykövet-helyettesek és konzulátusi vezetők politika- és vallásmentes szervezete, amely minden évben megrendezi karácsonyi vásárát.

Az ott összegyűjtött adományokon felül az Egyesülettől kapott összeget idén egy speciális kórházi műszertároló kézikocsi beszerzésére fordítjuk.

 Adományozás

Támogassa az Őrzőket adományával egyszerűen és átláthatóan! Kattintson és a következő oldalon adja meg az adatait!
További lehetőségek