“Egy kórterem is lehet MENŐ!” – rajzpályázat 6-14 éves gyermekek részére

Az Őrzők Alapítvány elkezdte a gyűjtést idei kiemelt projektjének, az Egynapos Osztálynak a megvalósítására, mely a Tűzoltó utcai Gyerekklinikán hamarosan megvalósuló új, speciális kórterem lesz. (az Egynapos Osztályról bővebben itt olvashat).

Az Egynapos Osztály a tervek szerint nemcsak gyógyászatilag lesz különleges és egyedi, hanem kivitelezésében is: gyerekbarát, vidám, hangulatos, otthonos – egyszóval MENŐ.

“Egy kórterem is lehet MENŐ!” címmel az Őrzők Alapítvány rajzpályázatot hirdet 6-14 éves gyerekek részére és arra kéri őket, hogy rajzolják le, milyennek képzelik el a legszuperebb kórtermet, olyat, amilyen még nem volt Magyarországon és amelyben a beteg gyerekek otthonosan érezhetik magukat a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán.

A rajzokat a kitöltött Jelentkezési lappal együtt postán vagy személyesen kell eljuttatni az Alapítványnak.

Beküldési határidő: 2013. október 31.

Cím: Őrzők Alapítvány, 1094 Budapest, Tűzoltó u. 7-9.

További információ:

tel: +36 (1) 215-9969

www.facebook.com/orzok

A legjobb rajzokat értékes nyereményekkel díjazzuk.

Izgalmas ötleteket és jó rajzolást kívánunk a gyermekeknek!

rajzpalyazat_plakat_fb_posztba-01

A pályázat részletes leírása

Jelentkezési lap

AZ Őrzők Alapítvány csapata

Hőseink
Ismerje meg Alexandra történetét >

Nekem sikerült, segítsünk a többieknek is!

Ismerje meg Milán történetét >

Nekem sikerült, segítsünk a többieknek is!

Hírlevél
* = szükséges mező
Adószámunk: 19017808-1-43 Cím: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 7-9. Telefon/fax:
20/663-2275
Az alapítvány számlaszáma: